Search
  • Schuszter Péter

A köszönő FB post

Ez volt az a post, ami elindított azon az úton, hogy létrehozzam ezt a blogoldalt. A célom ezzel a bejegyzéssel az volt, hogy megköszönjem mindenkinek azt, hogy élhetek. Semmi más nem motivált, viszont annyi sok jókívánságot, lelkesítő, bátorító szót kaptam, hogy az teljesen meglepő volt számomra.Ezúton is köszönöm mindenkinek azt, hogy segítettetek a felgyógyulás első fázisában.

Amikor a kórházban voltam, próbáltam az infarktus minden egyes részlete után nézni, de legnagyobb meglepődésemre nem találtam igazán hiteles leírásokat, kommenteket túlélt betegségekről, az azt követő időkről, csoportokat, akik egymás között megosztják tapasztalataikat.

Nem véletlen, hogy többen is jelentkeztek azzal kapcsolatban, hogy meséljem el, a saját tapasztalataimat, mert ilyen vagy olyan módon érintettek. Vagy azért mert túlestek egy infarktuson, vagy azért mert genetikailag veszélyeztetettek.

Célom az, hogy ezen blog kapcsán minél több emberhez eljussanak a tapasztalataim, hogy beszéljünk erről. Ha már nekem volt olyan szerencsém, és volt annyi támogatóm, hogy túléltem egy ilyen traumát, akkor Ti is tudjátok meg ennek a hátterét, a mindennapokat, ami ezzel jár, és a megelőzés fontosságát, és legyen egy fórum ahol beszélgetni lehet erről.

97 views0 comments