Search
  • Schuszter Péter

Come back


Nos, június 16. óta nem jelentkeztem. Tudatos volt a döntésem, pont olyan tudatos, mint azok az események, amik azóta történtek.

Június 17-e volt az utolsó napon Balatonfüreden. Másnap reggel elhagytam a Szívkórházat. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki segített abban, hogy teljes mértékben felépüljek. Egy héttel korábban el tudtam „szökni” a kórházból, mert tényleg nagyon jók lettek a leleteim, az értékeim.

Úgy döntöttem akkor, hogy ideiglenesen egy kicsit felhagyok a blogírással, egy kicsit visszaveszek a sportból is. A foci EB, az olimpia, egy kis nyaralás, és emellett a munkaéletem teljesen kitöltötte napjaimat.

Többen jelentkeztek, hogy miért nem folytatom a „Be positive” blogot. Jelentem, soha nem akartam abbahagyni, csak szabadságra mentem egy rövid időre. Úgyhogy most jelentem ismét itt vagyok a fedélzeten, és folytatom a történéseket.

Rengeteg téma halmozódott fel, így a következő napokban téma lesz, hogy hogyan lettem az Astra Zenecánál hivatalosan regisztrálva, hogy hogyan omlott össze szegény gyógyszertáros néni, amikor ki akarta adni a gyógyszereimet, hogyan kezdtem újból az edzéseket az elmúlt napokban, hogyan lett az alkohol is az életmódváltásom áldozata, és egyéb érdekességekkel is jövök hamarosan.

Köszöntelek újból Benneteket, és azt azért mindenképpen szeretném elmondani, hogy jól vagyok, nagyon jól!


148 views0 comments