Search
  • Schuszter Péter

Paradigma váltás

Az elmúlt időszakban több olyan megkeresés is érkezett, ami alapján arra az elhatározásra jutottam, hogy a Be positive:) blogot kinyitom mások irányába is, és egy szakmai, segítő fórumként fog a továbbiakban működni.


Amellett, hogy továbbra is megosztom a saját gondolataimat, lesznek mások is, akik kifejezetten a szívinfarktus és ahhoz kapcsolódó cikkek, élmények témakörében is meg fognak nyilvánulni.

Ahogy korábbi írásomban is jeleztem, az a tapasztalat, ismeret, amit ebben a témában összegyűjtöttem, arra ösztönöz, hogy nagyon sok olyan embert elérjenek ezek az infók, akik hasonló helyzetbe kerültek, vagy akik ugyan még nem voltak ilyen helyzetben, de lássák, tudják, hogy mivel jár ez. Számos olyan eset van, ahol mentálisan gyenge betegekről hallunk, akiknek segítségre van szüksége. Az ő támogatásukra is döntöttem úgy, hogy szívesen teret engedek más írásoknak is, és ezáltal még nagyobb merítés lesz az információkból.

Ilyen módon várom azok jelentkezését, akik írásaikkal hozzájárulnának a Be positive:) blog tartalmához, azok jelentkezését, akik szívesen megosztanák tapasztalataikat ezen a fórumon, azok jelentkezését, akik a másik oldalról segíteni tudnak a kardiovaszkuláris betegségekben szenvedőknek, azok jelentkezését, akik a prevencióhoz tudnak hozzátenni, vagy éppen azok jelentkezését, akik az életmódváltásban bírnak ismeretekkel, tapasztalatokkal!

Az első írást Berkes Tímea PhD pszichológus tollából olvashatjátok hamarosan!


Be active, be positive!

123 views0 comments